Miten Zip tiedoston Windows

Miten Zip tiedoston Windows
On monia sähköpostipalveluntarjoajilla että rajoittaa koko sisällöstä voit liittää sähköpostiisi. Zipping tiedostot ennen niiden liittämistä pakkaa tiedoston koko ja tee upload, lähettää ja ladata aika paljon nopeammin. Tässä on yksi helpoimmista tavoista tehdä se.

Ohjeet

1 Etsi tiedosto, jonka haluat pakata tietokoneellesi.

2 Napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa, jonka haluat zip. Vuodesta pop-up-ikkunan, valitse "Lähetä" ja toinen aukeaa. Klikkaa "Pakattu (zip) kansio." Uusi kansio vetoketju kuvan se näkyy samalla yleisellä alueella (työpöydän tai kansion, jossa alkuperäinen kohde on tallennettu). Tämä on hiljattain pakattuun kansioon.

3 Jos haluat lisätä tiedostoja uuteen pakatun tiedoston, avaa zip-tiedosto kansioon, löytää muita kohteita haluat sijoittaa sen, napsauta tiedostot ja vedä ne zip-kansioon. Tiedoston myöhemmin pakata ja kopioi kansioon.

4 Nyt sinulla on kaikki tiedostot pakattuun kansioon, voit mennä sähköpostiosoitteesi ja kiinnitä kuin parhaaksi näette.

Vihjeitä

  • Saat suuria tai useita tiedostoja, se on parasta käyttää omistettu zip ohjelmaa, kuten WinZip (winzip.com).
  • Zipping suuria tiedostoja on hyvä tapa säästää tilaa kiintolevyllä. Se on myös erinomainen työkalu, kun varmuuskopioiden tietokoneelta ulkoiselle kiintolevylle, flash-asema tai levyjä. Tämä tekee tiedostojen palautus paljon nopeammin.
  • Zipping tiedostoja vähenee aikaa se vie tiedostojen jakamiseen pikaviestimien samoin.
  • Tämä opetusohjelma ei tehty Mac-tietokoneissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita