MOV MP4 MAC OS

MOV MP4 MAC OS
Jos sinulla on video tallennetaan Applen QuickTime MOV-muodossa Mac, voit muuntaa sen MP4 video. Esimerkiksi, saatat ampunut video Applen natiivi Photo Booth sovellus Mac ja nyt haluat katsella sitä kannettava laite, joka voi pelata vain MP4-tiedostoja. Muutaman askeleen, voit muuntaa sen.

QuickTime 10

MOV tiedostot tallennetaan muodossa Applen kehittämä käytettäväksi sen QuickTime video sovellus. Uusin versio QuickTime on QuickTime 10, klo tämän julkaisun. Se toistaa MOV tiedostoja ja voi viedä videoita pelata älypuhelimille kuten 3GP tai M4V-tiedostoja, mutta se ei voi viedä videoita MP4s. Apple kuitenkin edelleen antaa aikaisemman version QuickTime, joka voi muuntaa MOV tiedostoja MP4 tiedostoja.

QuickTime 7

Apple myöntää, että jotkut Mac-käyttäjät haluaisivat käyttää aiemman version QuickTime, QuickTime 7, koska se on enemmän vaihtoehtoja kuin nykyinen QuickTime 10, joka on asennettu oletuksena videosoitin kaikki uudet Macit. Apple sisältää QuickTime 7 Mac OS X Snow Leopard asennus DVD, jonka avulla voit lisätä optiseen asemaan Mac asentaa sovelluksen. Voit myös ladata ilmaisen kopion QuickTime 7 Applelta, joka toimii Mac OS X Snow Leopard ja Lion käyttöjärjestelmissä.

Avaaminen MOV Video

Voit kaksoisnapsauttaa MOV tiedoston Macin avaa se QuickTime. Jos käytät uutta Mac oletus QuickTime 10 asennettu, MOV tiedoston automaattisesti käynnistää QuickTime 10 eikä QuickTime 7. Sen sijaan, sinun täytyy kaksoisnapsauttaa QuickTime 7 sovelluksen kuvaketta ja avaa MOV-tiedosto, joka haluat muuntaa, käyttää QuickTime 7 valikon "Avaa" -komennolla.

Vientiä MP4 Video

Kun haluat muuntaa MOV tiedoston Macin MP4-tiedoston, voit vain avata sen Applen QuickTime 7 sovellus. Vuonna QuickTime valikosta "File" ja sitten "Export". Kun "Tallenna viety tiedosto nimellä" -valintaikkunassa "Export" pudotusvalikosta ja valitse "Elokuva MPEG-4" vaihtoehto. Voit kirjoittaa uusi nimi videotiedoston, kuten "NameOfFile-ConvertMP4," ja sitten valitse "Save" muuntaa MOV tiedoston MP4-tiedoston.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita