Ohjeet siirtäminen Zune Kappaleiden Tietokone

Ohjeet siirtäminen Zune Kappaleiden Tietokone
Yksi Microsoftin Zune ohjelmiston parhaista ominaisuuksista on kyky vieras synkronoida ja jakaa musiikkia tietokoneiden muiden kuin tärkein synkronoitu Zune. Tämä voi olla kätevä pitää musiikkivalikoimaasi synkronoidaan kaikissa laitteissa tai kerroit ystävällesi kuvaa uuden bändin. Voit tehdä tämän sinun täytyy vain tavallinen Zune vaihde: Zune USB-johto, Zune-ohjelmisto asennettu tietokoneeseen kyseessä, ja Zune itse.

Ohjeet

1 Liitä Zune tietokoneeseen liittämällä USB-pää Zune USB johto tietokoneeseen ja tasaisempi pää USB johto merkitty Zune logo, Zune.

2 Käynnistä Zune-ohjelmisto, jos se ei käynnisty automaattisesti. Sen pitäisi olla saatavilla "Ohjelmat" tai "Kaikki ohjelmat" kansioon Käynnistä-valikon.

3 Klikkaa "liittäminen" ylärivin valinnat Zune-ohjelmiston. Tämä vie sinut median, joka on jo synkronoitu Zune ja tallennetaan sen sisäinen kovalevy.

4 Etsi kappale, jonka haluat siirtää tietokoneeseen.

5 Napsauta hiiren kakkospainikkeella kappaletta. Kaksi vaihtoehtoa näkyvät: "Kopioi kokoelmani" ja "Poista Zune."

6 Valitse "Kopioi minun kokoelma." Oletuksena Zune-ohjelmisto sijoittaa tiedoston Musiikki-kansioon.

Vihjeitä

  • Voit siirtää useamman kuin yhden kappaleen kerrallaan valitsemalla koko albumin tai valitsemalla tiedostot pitämällä Ctrl-näppäintä valitaksesi useita arvoja. Muistathan ei painaa yhtä pitämättä Ctrl-näppäintä tai voit valita vain kyseisen tiedoston ja menettää toiset olisit valinnut.
  • Jos synkronoida kappaleita tietokoneeseen verkkoasemaan tai kovalevy ei enää ole liitetty, Zune-ohjelmiston ajattelevat tietokoneessa on niitä teidän kokoelma, vaikka et enää liitetty verkkoasemaan tai kova, joka sisälsi ne. Jos haluat ne tallennetaan tietokoneen kiintolevylle sekä Zune sisäisen kiintolevyn, sinun täytyy poistaa ne Zune kokoelma ja lisää ne kokoelman Zune-ohjelmisto uudelleen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita