Ongelmia Burning Music CDs

Ongelmia Burning Music CDs
Burning musiikki-CD on hyvin yksinkertainen tehtävä, joka kestää alle viisi minuuttia. Kuitenkin muutama laiminlyönnit käyttäjä voi seurauksena epäonnistunut polttaa. Standardi CD voi polttaa jopa 80 minuuttia musiikkia tai 700 megatavua.

Vioittunut tiedosto

Joskus vioittunut äänitiedostot johtaa epäonnistunut polttaa. Tiedoston voi vioittua monista syistä. Tämä tapahtuu yleensä, jos latauksen äänitiedosto on epäonnistunut tai ei ole täydellinen. Tämä voi johtaa CD ei ole edes aloittaa kirjoittaminen, joka on todella hyvä, koska levyä ei pilalla.

Tiedoston koko

Jos koot tiedostot ovat liian suuria, CD ei pala. Useimmat CD-poltto työkalujen avulla lukija tietää, jos tiedostot ovat liian suuria, mutta jotkut eivät. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, koska CD alkaa kirjoittamista, mutta sitten ei kun CD on täynnä. Tämä tulee lopulta pilata CD.

Muisti

Jos monet ohjelmat ovat käynnissä, kun yrität polttaa CD, he voivat syödä RAM ja aiheuttaa virheen. Aina lähellä muiden sovellusten poltettaessa CD. Nousuun järjestelmän resurssien käyttö voi aiheuttaa CD-kirjoitus epäonnistua, koska CD-asema voi vaatia paljon muistia.

Kirjoitusnopeus

Kirjoitusnopeus on jotain, joka on usein unohdetaan ja voi aiheuttaa kirjoitusvirhe, joka tuhoaa CD. CD ilmoitetaan, mikä kirjoitusnopeus on optimaalinen. Esimerkiksi se voi sanoa "16x" CD itse. CD olisi sitten kirjoitettu 16x nopeudella. Jos CD kirjoitetaan 24x tai nopeampi, polttaminen voi epäonnistua. Alempi kirjoitusnopeus ei aiheuta vika.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita