Ongelmia mustesäiliöt

Ongelmia mustesäiliöt
Tulostimet ovat ihania laitteita, joiden avulla voit tulostaa asiakirjoja ja valokuvia heti, mutta ongelmia mustepatruunat aiheuttavat usein viallinen jäljennöksiä haalistuneet tulosta, epätarkkoja värejä, pilkkuja tai tyhjiä sivuja. Joskus ongelmat johtuvat viallisen patruunoita, jotka on palautettava ja vaihdettava, mutta joitakin muutoksia voit tehdä ennen kuin menet vaikeuksia palata patruunoita.

Oikea asennus

Mustepatruunat ovat täynnä katettu tiiviste ja nauha yli tulostuspään, ja joissakin on muovisuoja, joka on poistettava. Jos sinulla on vaikeuksia katkaiseva kasetti paikalleen, varmista, että suojukset on poistettu kokonaan. Jos uusi kasetti ei tulosta, poista se ja varmista, että kaikki teipit ja tiivisteet poistetaan. Useimmat tulostimet on diagnosointivalmius että voit tietää milloin mustekasetit on asennettu väärin ja tarjoavat toimenpiteet virheiden korjaamiseksi. Tulostimen ohjelmisto on myös siivous- ja yhdenmukaistamalla työkaluja mustepatruunat ja tulostin päät; saatat joutua ajaa työkaluja enemmän kuin kerran, varsinkin jos et ole käyttänyt tulostinta tällöin. Jos tämä ei toimi, sammuta tulostin ja jätä kasetti yöksi kovettunut muste pehmenee, suorita puhdistus ohjelmisto uudelleen.

Kuivattu muste suuttimet

Mustepatruunaa valmistuksen tai täyttöprosessi, muste saattaa kuivua suuttimet ennen työntekijöillä on mahdollisuus hakea tiiviste. Jos kopiot eivät tulostu oikein, dip pumpulipuikolla sprii ja puhdista tulostimen kosketuspintoja kuljetus, tulostuspää ja metalliset liittimet tulostuskasetti. Suorita tulostuspään kuuman veden alla 30 sekuntia tai liota sitä kuumassa vedessä 10 minuuttia pehmentää kuivunutta mustetta. Kuivaa kasetti, aseta se takaisin tulostimeen ja aja siivousvälineet.

Air tukos

Joskus tulostimet eivät tulosta oikein, jos ilmaa mustekasetti on estetty. Ilmakuplat voivat muodostaa erityisesti sieni täynnä värikasetit, jotka estävät mustetta virtaamasta tulostuspää. Voit antaa kasetti istua muutaman päivän, kunnes ilma liukenee tai kosketa kasetin sivussa useita kertoja siirtää ilmakuplat ylös. Työkalu saatavilla monissa toimistotarvikeliikkeistä kehitettiin poistamaan ilmaa ja muste ehtii valua. Tämä laite käyttää ilmakuplia ja vaahdon tulostuspää alueen patruunan ruiskulla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita