Onko PC RAM Limit Prosessorin nopeus?

Onko PC RAM Limit Prosessorin nopeus?
RAM-muistia, tai Random Access Memory, asennetaan PC: ssä ei ole suoraan rajoita prosessorin nopeutta, mutta voi olla suorituskyvyn pullonkaula tietokonejärjestelmä. Se voidaan konfiguroida verraton tavalla muiden komponenttien tai ei ehkä riitä haluttuun tarkoitukseen PC.

Match muistin nopeuden Prosessorin nopeus

Kun ostat RAM PC, se on viisasta, vaikka usein kalliimpia, vastaamaan sitä niin paljon kuin mahdollista prosessorin nopeutta. Prosessorit pystyvät havaitsemaan hitaampaa muistia ja kommunikoida sopivalla nopeudella, mutta tämä vähentää järjestelmän suorituskykyä. Vaikka prosessorin nopeus sinänsä ei vaikuta, koko järjestelmä on rajoitettu nopeus, jolla RAM on mitoitettu kun suoritin lähettää ja noutaa tietoja siitä. Järjestelmän suorituskyky näin hajoaa.

Match Muistin nopeus sisällä muistitasojen

Muistimoduulit tulisi sovittaa muistissa pankit aina mahdollista saavuttaa parhaan suorituskyvyn PC. Käyttämällä muistikammat eri nopeuksilla muistissa pankit aiheuttaa prosessorin käyttää kunkin nopeudella alimman mitoitettu moduuli.

Käytä tarpeeksi muistia toimintahäiriöit

Kuten käyttöjärjestelmiä entistä monipuolinen, niillä on myös taipumus vaatia enemmän muistia monimutkaisempia ohjelmia tehokkaammin. Käyttämällä vähimmäismäärä muistia vaatimat käyttöjärjestelmä yleensä heikentää suorituskykyä. Kun muistia vaativia ohjelmia loppuu fyysistä muistia RAM, sisältö muistin "sivuinen" on paljon hitaampaa levy. Tämä "disk selkäsauna" johtaa huonoon suorituskykyyn.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita