Pikselit Vs. Resoluutio Näytöt

Pikselit Vs.  Resoluutio Näytöt
Jokainen digitaalinen kuva koostuu monista vähän pisteitä, jotka ovat todella värimalleja kutsutaan pixels.You voi selvittää pikselimäärään graafinen oikealla klikkaamalla sitä. Termi "pikselin" tarkoitetaan kuva elementti. Tarkkuus viittaa pikselimitat korkeus ja leveys tietokoneen näytöllä. Korkeampi resoluutio ja terävämmän kuvan laatu ilmenee, kun pikseliä tuumalla kasvua.

Pikselit

Pikseli on pienin yksikkö graafisen kuvan CRT tai LCD-näyttö, ja näyttää mikroskooppisen yksivärinen piste. Tuhannet pikseliä täyttää näyttö, värikäs tietokonegrafiikkaa. Tyypillisiä digikuvia koostuvat 24-bittinen pikseliä 8 bittiä kullekin kolme pääväriä: punainen, sininen ja vihreä. Pikseli voi olla yksi yli 16 miljoonaa väriä. Pikselikoko graafisen kuvan ei ole ehdoton ja voi säätää käyttäjälle.

Monitor Päätöslauselma

Tietokoneen näyttö on kuvapistematriisia osoitteet koordinaattien määrittämän. Tuhannet pikseliä luovat yhdessä ulkonäkö muotoja, värejä ja sekoituksia. Jos lasketaan kaikki pikseleiden ja alas ruudulla saat korkeus ja leveys mitat, että voit säätää. Asettaminen näyttö alhainen resoluutio, kuten 640 480 tekee yksittäisiä pikseleitä näkyvissä. Ala resoluutio asetukset suurentaa pikseleitä taas Tarkempaa kuten 800 600 näyttää enemmän pienempiä pikseleitä.

Pikselimäärä

Resoluutio voidaan ilmaista pikselimäärä mitattuna pikseliä tuumalla. Koska LCD-tekniikka paranee, resoluutio on kasvanut jopa pienempiä gadget näyttöjä. Laskeminen Pikselitiheys näyttö voidaan tehdä lisäämällä neliöt leveys ja korkeus sitten löytää neliöjuuri että määrä, jolloin lävistäjä pikselin resoluutiolla. Jaa sitten lävistäjä pikselin päätöslauselman näytön koon ja kertoo PPI kyseisen laitteen. 240-tuumainen näyttö on tyypillisesti Pikselitiheys 94 PPI.

Yhteinen Väärinkäsitykset

Kun graafinen ilme olemassa digitaalinen tiedosto näkyy monitorissa se mitataan pikseliä tuumalla. Mutta kun kuva tulostetaan se mitataan pisteinä tuumalla. PPI ja DPI eivät tarkoita samaa, vaikka niitä yleisesti synonyymeinä. Confusiion on myös jatkunut välillä näytön resoluutio, mitattuna PPI, ja kuvan resoluutio, mitataan DPI. Sana "pikseli" on eri käyttötarkoituksia ja merkityksiä johtuen käytetään tulostaa, tietokoneet ja digikamerat.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita