Standard näppäimistöt Vs. Valaistu näppäimistöt

Standard näppäimistöt Vs.  Valaistu näppäimistöt
Kun paikalliselta tietokone tallentaa, olet ehkä huomannut joitakin valaistuilla näppäimistöt myynnissä. Nämä näppäimistöt on suunniteltu siten, että valo paistaa läpi avaimet, valaiseva heitä ja auttaa sinua nähdä ne paremmin. Päättäessään ostaa standardin tai valaistu näppäimistö, sinun kannattaa harkita useita tekijöitä, hinnan ja tehonkulutuksen onko valaistu näppäimistö olisi hyötyä sinulle.

Hinnoittelu

Kun kaikki muut ominaisuudet pysyvät samoina, valaistu näppäimistö maksaa enemmän kuin tavallinen näppäimistö, koska ylimääräisiä tuotantokustannuksia ja materiaalit sekä uutuus tekijä. Vähimmäisvaatimuksen näppäimistö voi maksaa niin vähän kuin 10 dollaria, kun taas hinnat Valaistut näppäimistöt vaihtelevat $ 30 100 dollaria ja yli riippuen lisätoimintoja, kuten ohjelmoitavat näppäimet.

Virrankulutus

Valaistu näppäimistöt tarvitsevat enemmän virtaa kuin tavallinen näppäimistöjen toiminto, koska ne tarvitsevat valtaan paitsi näppäimistö itse, mutta myös valaistus. Vaikka lisääntynyt virrankulutus ei tee paljon eroa, jos käytät pöytätietokoneen, saatat huomata akku loppumassa virta nopeammin, jos käytät usein valaistu näppäimistö kannettava tietokone, joka ei ole kytketty. Vastaavasti akku langaton valaistu näppäimistö loppuu nopeammin kuin akku samanlainen langaton standardi näppäimistö. Voit säästää virtaa, monet valaistu näppäimistöt painiketta voit kytkeä valaistuksen päälle ja pois tai anturi, joka havaitsee kätesi "asentoon ja palaa vain näppäimistöä, kun kätesi ovat sitä.

Valaistus tyypit

Tyyppi valaistusta Valaistut näppäimistöt voivat vaihdella suuresti näppäimistön toimittaja ja malli. Joissakin näppäimistöissä on vain yksi väri valaistusta, kun taas toiset voivat muuttua eri värejä riippuen etusija. Joissakin näppäimistöissä on läpikuultava avaimet jotka syttyvät täysin, kun taas toiset ovat mustia avaimia läpikuultava, laser-etsattu kirjoituksella, jonka avulla valo loistaa läpi.

Huomioita

Olitpa pitäisi käyttää tavallisen näppäimistön tai valaistu yksi pitkälti riippuu siitä, milloin ja missä käytät tietokonetta. Jos käytät usein tietokonetta pimeässä tai hämärässä, saatat hyötyä valaistu näppäimistö, varsinkin jos usein tarkastellaan näppäimistöllä kirjoittaessasi. Jos sen sijaan olet vain käyttää tietokonetta hyvin valaistuissa huoneissa, valaistu näppäimistö on mitään hyötyä sinulle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita