Temppuja siivota LinkedIn profiili

Temppuja siivota LinkedIn profiili
Aiemmin mahdollisuudet ammatillisen verkostoitumisen rajoittuivat konferensseja, cocktail osapuolten ja muiden henkilökohtaista tapahtumia. With kynnyksellä internet ja kasvava suosio sosiaalisen median, voit tehdä yhteyksiä milloin tahansa. LinkedIn on ammatillinen sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit liittää muiden rikastuttaa urasi ja löytää uusia mahdollisuuksia. Miten esittelet itsesi on kriittinen: huonosti tehty tai vanhentunutta profiili saattaa sulkea ovet avaamatta niitä. Jos LinkedIn kokemus ei ole niin myönteinen kuin haluat sen olevan, muutamia pieniä muutoksia voi olla vain mitä tarvitset käynnistämiseksi urasi.

Vältä Oversharing

LinkedIn, kuten muutkin sosiaaliset verkostot, tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää tilapäivityksiä, jotka näkyvät syöte profiiliisi. Yksinkertaistamiseksi edelleen asioita, voit liittää Twitter-tili ja on syötteen päivitetään automaattisesti tweets. Harkitse sanasi tarkkaan, kun julkaiset päivityksiä; jos se ei ole aihe, joka haluat keskustella henkilökohtaisesti kanssa pomo tai työtovereille, se luultavasti ei kuulu LinkedIn tila. Pidä viestit ajankohtainen ja edustaja kuka olet ammattilainen.

Käytä Asianmukaiset Valokuva

Profiilikuvaasi ensimmäinen mahdollisuudet sinulla on tehdä ensimmäinen vaikutelma. Se yläreunassa profiilisi, kiinni kaikki tilapäivitykset ja se liittyy jokaisen yhteyspyyntöä lähetät. Saatat ajatella välttää ongelman kokonaan jättämällä sen tyhjäksi, mutta se ei ole hyvä idea myöskään. Mukaan "Wall Street Journal" haastattelu LinkedIn yhteydessä ohjaaja Nicole Williams, profiilien valokuvia nähdään seitsemän kertaa niin usein kuin profiilit valokuvia. Käytä laadukasta, viime kuvan, joka näyttää myönteisessä valossa. Vältä ryhmä kuvia ja kuvia, jotka näyttävät rento ja epäammattimaista.

Päivitä Avainsanat

Mukaan LinkedIn, yksi yleisimmistä tavoista työnantajia löytämään ehdokkaita on etsimällä profiileja, jotka sisältävät olennaisia ​​avainsanoja. Etsi ihmisiä, jotka ovat työpaikan tyyppi olet kiinnostunut ja tarkistaa sanoja he käyttävät kuvaamaan taitojaan ja kokemustaan. Tee lista termejä katso usein toistuvia ja työ niiden oman profiilin. Käytä kohdistettuja avainsanoja korvata yleisiä lauseita otsikkoa, yhteenveto ja työkokemusta.

Edit Your Experience

Jos olet ollut työelämässä jonkin aikaa, olet todennäköisesti työskennellyt muutaman eri tehtävissä. Yksityiskohtaisesti teidän tullien jokainen työpaikka olet koskaan ollut voi tehdä profiilin ulkoasua epätarkan ja sekainen. Korosta työkokemusta, joka liittyy nykyisen ammatin ja leikata etuyhteydettömille kokemus alas minimiin - työnimike, yrityksen nimi ja lyhyt kuvaus. Varmista LinkedIn-profiiliisi sisältää viimeisimmät kokemusta ja että se vastaa ansioluettelosi; monet potentiaaliset työnantajat tarkistaa sivuston, ja ristiriitaiset tiedot voi lähettää jopa punainen lippu.

Siivoa Linkit

LinkedIn avulla voit yhdistää jopa kolme URL-profiiliisi. Linkittämistä ammatillinen blogi, verkkosivuilla tai salkun avulla kävijät mahdollisuuden oppia lisää teitä, mutta varoa linkittää henkilökohtaisia ​​blogeja ja sosiaalisen verkostoitumisen profiileja - ne voivat päätyä tarjoaa vähän liikaa tietoa. Testaa linkkejä varmista, että ne toimivat, ja poistaa tai päivittää niitä jos sivustoja olet liittämässä muuttuu passiiviseksi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita