Tietokone Prosessorin nopeus Vs. RAM

Tietokone Prosessorin nopeus Vs.  RAM
Olipa ostaa uuden tietokoneen tai päivittää vanhaa, tietäen mitä kukin päivitys tekee on ratkaiseva. Prosessorin nopeus ja Random Access Memory (RAM) ovat elintärkeitä joukkuetoverin tietokoneen funktio, mutta RAM on hieman tärkeämpää useimmissa tapauksissa.

Suoritin

Prosessori tai keskusyksikkö (CPU) on juuri sitä miltä se kuulostaakin: aivot takana computing toimintaa. Korkeampi taajuus luokitus (mitattuna Hertz - esimerkiksi 2,4 GHz) nopeampi prosessori voi avata sovelluksia ja laskea yleensä.

RAM

RAM, joka on lyhenne sanoista Random Access Memory, on järjestelmän muistiin liittyvät prosessori. Prosessori tallentaa tiedot RAM, niin että se voi nopeasti käyttää sitä tarpeen mukaan.

Muu Processor Tekniset

Useimmat ohjelmat eivät käytä edes low-end-prosessori täyden nopeuden. Tärkeämpi ominaisuus nykypäivän prosessorit on kuinka paljon laivalla välimuisti heillä. Tämä kätkö toimii kuten erittäin nopea RAM rakennettu prosessori.

Merkitys RAM

Jos tietokone loppuu RAM, tai edes vähissä, käyttöjärjestelmä voi kehittyä virtuaalimuistin virhe. Tämä tarkoittaa sitä, että ylimääräistä tietoa, että prosessori tarvitsee käyttää nopeasti tulee tallennetaan paljon hitaampaa kiintolevyaseman.

Johtopäätös

Random Access Memory (RAM) on yksi helpoin ja halvin päivityksiä useimpiin tietokoneisiin, ja on lähes aina halvempaa ja tehokkaampaa päivitys kuin nopeampi prosessori. Kuitenkin tietyt prosessorin tekniset tiedot tärkeää tarkastella sekä, kuten määrä laivalla välimuisti heillä on.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita