Top asioita myydä eBayssa

Top asioita myydä eBayssa
Monet yrittäjät ovat tehneet omaisuuksia myymällä eBayssa, ja todennäköisesti haluat päästä mukaan toimintaan. Kuulostaa täydellinen: ostaa jotain vieressä mitään, ja sitten käännä se ympäri ja myydä sitä valtava voitto verkkohuutokaupasta. Kuitenkin joitakin kohteita vain eivät myy. Huolellisesti valitsemalla ylhäältä asioita myydä eBayssa tarkoittaa, että sinun parempi löytää ostaja valmis maksamaan alkuun dollarin tuotteissamme.

Elektroniikka

Kiitos suuri inflaatio kohteita iso laatikko sähköisen myymälöissä, kuluttajat etsivät halvempi tapa ostaa DVD-soitin, iPod ja televisioita. Monet etsivät eBay näitä tarjouksia, ja voit myydä joitakin vanhoja, käyttämättömiä ja jopa vaurioitua elektroniikkaa alkuun dollarin päällä. Muista luokitella oikein, jotta ne, jotka etsivät kohteen kuten sinun löytää sen helposti.

Antiikki

Onko sinulla ullakko täynnä vanhoja esineitä, joita joku muu voisi käyttää tai uudelleen tarkoitukseen? Antiikki ovat kuumia myyjiä ebay. Paras tapa myydä antiikkia varten mojova voitto on varmista, että ne on kaikki asianmukainen tunnistaminen ja todentaminen niitä osoittaakseen, että ne ovat kyinen antiikkia. Valitettavasti sinun "isotäti Betty katsella" ei voi olla todennus tarpeeksi. Katso arvioija saada parhaat asiakirjat aitouden antiikkia.

Kyinen muistoesineet

Monet myyjät tekevät liiketoimintaa pois heidän kammottavan kykyjä repiä supertähti muistoesineitä laulajia, näyttelijöitä ja muita kuuluisia ihmisiä. Jos sinulla on nimikirjoituksella kuvia tai muutaman kiertueen t-paitoja, jos laitat ne eBay oikeaan aikaan, he voivat olla kärkipäässä. Esimerkiksi allekirjoittanut kuva kaikkien jäsenten bändi myy parhaiten, kun bändi ilmoittaa, että se on hajoamassa, koska ostajat ryntäily saada paloja muistoesineitä.

Suunnittelija Items

Suunnittelija käsilaukut ovat helposti yksi alkuun myyjien eBay. Suunnittelija laukkuja, lasit ja kengät ovat tila kohteita, ja vaikka pikkukaupungin tyttö ei ehkä ole rahaa tai resursseja ostaa Gucci Pelham, jossa hän asuu, hän voi ostaa käytetty yksi eBay vähemmän rahaa ja silti säilyttää tilan. Varmista, että sinulla on aito asiakirjoja suunnittelija kohteita todistaa, että ne eivät ole vain nokkela knockoffs.

Niche Items

Näennäisesti typerä niche kohdetta usein myyvät hyvin eBay valtavia voittoja. Check out your säilytysastiat nähdä, jos sinulla on suosittu hahmot että voit myydä niin "paljon" (erien ryhmän). Pussi vuosikerta marmorit äskettäin myyty eBayssa 4600 dollari yksinkertaisesti, koska se oli koko kokoelma. Jos olet epävarma, maksaa 0,50 dollari listaus maksu vain nähdä, jos saat mitään etua. Roskat saattaa vain olla toisen henkilön eBay aarre.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita