Tumblr Vinkkejä

Tumblr on sivusto, joka tarjoaa alustan bloggaaminen, joka mahdollistaa tilattu ja tyylikäs lähettämistä yhden paloja media kuten musiikkia tai kuvia. Rekisteröitymällä Tumblr-tili on ilmainen ja voit luoda niin monta blogia kuin haluat. Jos olet uusi Tumblr, siellä muutaman askeleen ottaa maksimoida kokemusta järjestelmän.

Lisää kommentteja

Toisin kuin useimmat muut blogging alustoja, Tumblr ei tarjoa vaihtoehto mahdollistaa kommentteja virkaa sen palvelun. Kuitenkin, koska verkkosivuilla voit lisätä oman HTML ja CSS jollekin sen teemoja, voit asentaa kolmannen osapuolen kommentointi mukainen Tumblr. Disqus on tärkein palvelu suosittelemat Tumblr, mutta voit vapaasti lisätä kommentin palvelun valintasi. Muita mielenkiintoisia muutoksia, myös taustamusiikkia tai muokatuista animaatioita, on myös helppo lisätä kautta HTML ja CSS katkelmia.

Integroi Google Analytics

Google tarjoaa kattavan analytiikan palvelu, joka antaa sinulle tietoa siitä, kuinka moni käy uuden Tumblr blogiin joka päivä. Integrointi tämä palvelu blogiisi on niin yksinkertaista kuin saada Google Analytics-tunnus palveluun, sanoo BloggingPro. Kun muokkaamalla Tumblr blogin teema, Ulkonäkö valikossa on laatikko tämän tunnuksen. Tämä lisää automaattisesti oikean HTML teema tarvitsematta suoraan muokata teema itse.

Rakenna Jono

Blogit Tumblr vaativat enemmän säännöllistä lähettämistä pysyä aktiivisena, koska jokainen viesti on lyhyempi, yleensä sisältävät vain yksi tekstikappale tai yhden valokuvan. Jos haluat lisätä uusia viestejä säännöllisesti, mutta ei ole aikaa istua Tumblr kojelautaan koko päivän, kokeile jono. Tämä sisäänrakennettu ominaisuus avulla voit tallentaa niin monta viestiä kuin haluat ja auttaa hallitsemaan, miten ja milloin ne julkaistaan ​​automaattisesti, mukaan Huffington Post.

Käytä Tunnisteet

Joka kerta kun lisäät uuden postitse, sinulla on mahdollisuus liittämään siihen osuvia avainsanoja. Käyttäjät etsiä tageja omien intressiensä ja tämä tekee koodaus yksi parhaita tapoja päästä viestejäsi katsella muiden, sanoo Shibalseki.com. Jos sinulla on paljon nykyisten virkojen ilman tunnisteita, Tumblr: n massa editorin avulla voit lisätä tietoja satoja virkoja kerrallaan ja näyttää kaiken, mitä olet kirjoittanut, koska aloitit blogin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita