USB Tablet Ei löydy Virhe Mac-tietokoneen

USB Tablet Ei löydy Virhe Mac-tietokoneen
USB piirtopöydän voi tehdä kuvankäsittelyyn paljon helpompaa. Kuitenkin, tabletti ei ole kovin hyödyllistä, jos Mac ei suostu havaita se. Jos yhtäkkiä, että Mac OS X: Tietokone ei tunnista USB-tabletin, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä selvittää syy ja ratkaisu ongelmaasi. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ratkaisee ongelman, sinun täytyy ottaa yhteyttä tablet valmistajalta teknistä tukea.

Testaa USB-porttia

Ensimmäinen asia tehdä, kun vianmääritys reuna kuin tabletti on määrittää, onko ongelma laitepohjainen tai ohjelmisto-pohjainen. Jotta sulkea sitä mahdollisuutta, että Mac on laitteiston ongelma, testaa USB-portit. Ensinnäkin, kytke USB-laite, että olet varma töitä kunnolla, kuten hiiri tai USB-muistitikun. Jos tämä kohde ei tunnisteta, sinun täytyy olla tietokoneen korjattavaksi Apple Support tai kolmannen osapuolen palveluntarjoaja. Jos testi laite toimii hyvin, kokeile kytkeä USB Tablet eri satamissa, onko jokin satamat pystyvät havaitsemaan laitteeseen. Jos laite toimii eri portti, portti käytit voi olla viallinen. Voit joko saada viallisen portin korjattua tai yksinkertaisesti käyttää työliitännän sijaan.

Kokeile eri tietokoneeseen

Jotta varmista, että tabletti itsessään ei ole rikki, yritä kytkeä se toiseen tietokoneeseen. Voit käyttää Windows tietokoneen tai muun Applen tietokone, koska haluat vain varmistaa, että tabletti toimii. Jos toinen tietokone tunnistaa tablet, niin kysymys on todennäköisesti aiheuttanut ohjelmisto-ongelma Macissa. Jos toinen tietokone ei tunnista tablet, tabletti on todennäköisesti rikki. Sinun tulee ottaa yhteyttä valmistajaan tai, jos tabletin takuu on päättynyt, voit joutua korvaamaan laitteeseen.

Asenna ohjain

Uudelleenasennus tabletin kuljettaja on helpoin ja todennäköisin ratkaisu töihin. Ensinnäkin, irrota laitteen ja poistaa sen ohjelmisto ja ajurit. Kun "Spotlight" hakupalkkiin oikeassa yläkulmassa näytön, kirjoita nimi tabletin valmistaja, napsauta ja vedä tiedostot Finder etsii roskakoriin. Kun olet poistanut tiedostoja, käynnistä tietokone uudelleen. Seuraavaksi käy tablet valmistajan verkkosivuilta ja ladata uusimmat ohjaimet. Asenna ohjain mukaan valmistajan ohjeiden, sitten kytke tablet näkyykö Mac voi tunnistaa laitteen.

Korjaa levyn oikeudet

Jos Tablet ei vieläkään havaita, saatat pystyä palauttamaan toiminnallisuutta korjaamalla Macin levyoikeudet. Voit tehdä tämän, avaa Finder ja avaa "Applications" kansio ja sitten "Utilities" alikansio ja kaksoisnapsauta "Disk Utility". Klikkaa "Korjaa levyn oikeudet" -painiketta ja odota muutama minuutti korjaus loppuun, käynnistä Mac ja testaa tabletti.

Asenna OS X

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit yrittää uudelleenasennusta käyttöjärjestelmä yrittää ratkaista ongelman. Aseta OS X: n asennuslevy ja käynnistä tietokone uudelleen pitäen samalla "C" -näppäintä. Seuraa näytön ohjeita loppuun "korjaus Asenna" käyttöjärjestelmän. Tämäntyyppinen asennus säilyttää tiedostoja ja asetuksia, mutta saatat joutua uudelleen asentaa jokin ohjelma ja ajurit, kuten tablet-kuljettaja, kun asennus on valmis.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita