Vaiheet Neuvottelujärjestys

Neuvottelujärjestys määrittää tiedonkulkua neuvotteluosapuolten. Se myös sanelee, kuka voi sanoa, mitä ja milloin he voivat sanoa sitä. Se tarjoaa myös sääntöjä, joiden neuvotteluosapuolet on noudatettava tai neuvotteluryhmän lopetetaan järjestelmä.

Tuki

Neuvottelujärjestys olisi ensin suunniteltu tunnistamaan ja yhtenäistää viestintää osallistujien välillä. Tässä vaiheessa se olisi tunnustettava ja hallinnoida vaiheet neuvotteluprosessin lukien ottamista, ehdotuksen jättämisen ja sopimuksen muodostumista.

Kehittää sääntöjä

Säännöt olisi palkkasivat neuvottelu protokolla, joka auttaa päättämään edistämiseen neuvotteluja. Näiden sääntöjen pitäisi selkeyttää ja ohjata osallistujia läpi neuvotteluissa.

Kieli määritellä ohjeet

Kieltä pitäisi käyttää, jotka auttavat standardointia neuvotteluissa. Tätä tulee käyttää selventämään protokollan osallistujille.

Kieli Express neuvottelut

Kieli olisi kehitettävä, että työskentelee pöytäkirjaa lopulliset arvot ja tekniset ehdotukset. Tämä kieli pitäisi pystyä tukemaan monimutkaisia ​​kyselyitä ja sovitus koko neuvottelujen ajan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita