Vianmääritys Canon F30

Canon F30printer / kopiokone / skanneri tuottaa laadukkaita valokuvia ja kopioita. Joskus saatat törmätä ongelma kotona, joka vaatii pikaista ratkaisua loppuun tulostaa tai kopioinnin. Voit vianmäärityksessä kuten paperitukoksia, virheilmoitukset ja tulostuslaatuongelmia jatka tulostusta.

Ohjeet

Paper Jam

1 Vedä juuttunut paperi ulos paperin luovutustaso, jos LCD-näyttö kirjassa sanotaan "Clear Paper Jam."

2 Katkaise tulostimesta virta, jos et löydä paperitukos luovutustaso.

3 Paina "Avaa" -painiketta puolella tulostimen ja nosta skannerin osan tulostimen.

4 Vedä juuttunut paperi keskelle aukon, poista paperi.

5 Sulje skannerin ja kytke virta.

6 Paina "Jatka" tulostimen, kun olet poistanut juuttuneen paperin.

Virheilmoitus

7 Tarkista mahdolliset pienet esineet juuttunut tulostimeen, tai paperitukos, jos virheilmoitus "Check Printer" näkyy. Paina "Jatka".

8 Lopeta tulostus jonkin aikaa, jos viesti "Odota jäähdytys" on näkyvissä. Tämä tarkoittaa sitä, tulostuspää on liian kuuma. Tulostin aloittaa tulostuksen uudelleen omasta kun se on jäähtynyt.

9 Muuta paperikokoasetus tai lataa oikea paperi lokeroon, jos "Check Paper Size" näkyy. Jos haluat muuttaa paperikokoa, paina "Paperi Valitse" tulostimen, käytä puoli nuolia valita paperin koon, paina "Set".

10 Vaihda sopiva mustesäiliö, jos "C Ink Empty", "K Ink Empty", "M Ink Empty" tai "Y Ink Empty" näkyy. "C" on syaanin muste, "K" on musta, "M" on magenta ja "Y" on keltainen. Voit vaihtaa mustesäiliö, paina "Avaa" -painiketta ja nosta skannaus yksikkö. Paina kielekettä tyhjä mustesäiliö ja irrota se kuljetuksen. Poista oranssinvärinen suojus pohjasta uuden kasetin, paina säiliön oikeaan paikkaan, kunnes se lukittuu, paina skannaus yksikkö suljetaan.

Tulostuslaatu

11 Varmista, että käytät suositeltua tulostusmateriaalia, jos tulostuslaatu ei ole selvä. Tuetut tulostusmateriaalit sisältää tavallista paperia, US Commercial nro 10 kirjekuorta, kirje ja A4 kiiltävä valokuvapaperi, jatkolomakepaperipinon, Letter ja A4 korkearesoluutioisia tai Bubble Jet paperi, kalvot, kiiltävän Photo Film, kiiltävä valokuva kortteja, valokuvapaperia pro ja t -paita siirtoja.

12 Puhdista tulostuspää, jos laatu on huono. Paina "Menu" tulostimen, käytä puoli nuolia mennä "Tulostimen asetukset" ja paina sitten "Set" kahdesti. Käytä nuolia valitse "Head Cleaning" ja paina "Set".

13 Siirrä paperin paksuuden vipu oikealle, jos tulostettava puoli hierotaan tai petsattu.

14 Puhdista tulostuspää, jos se vain tulostaa yhdellä värillä, tai jos värejä puuttuu.

15 Varmista, että värikasetit on asennettu oikein oranssinvärinen suojus poistetaan pohjalta, jos tulosta liikkuu, mutta ei mustetta sivulla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita