Vianmääritys jakaminen Verkkotulostin

Vianmääritys jakaminen Verkkotulostin
Verkon jakaminen, voit käyttää tulostinta, vaikka se on kytketty toiseen tietokoneeseen. Koska prosessi osallistuu useampi kuin yksi tietokone, saatat kohdata ongelmia tämän setup. Verkkotulostus kysymykset voivat olla verkko-ongelmia, kirjoitin ongelmia tai ongelmia tietokoneen käytössä. Oikeilla vianmääritysvaiheista voit ratkaista ongelmat itse.

Ohjeet

1 Varmista, että tulostinohjain on asennettu päätietokoneelle jotta voit aloittaa jakamisen muiden verkon tietokoneille. Aseta tulostimen asennus-CD-levy optiseen asemaan tärkeimmistä tietokoneen, jossa tulostin on liitetty, ja asenna sitten tulostinohjain.

2 Varmista, että tulostin on jaettu. Huomaa, että jos tulostin ei ole jaettu, verkon tietokoneet eivät pysty havaitsemaan tulostimeen. Tietokoneessa, jossa tulostin on liitetty, valitse "Käynnistä", "Tulostimet ja faksit", sitten hiiren kakkospainikkeella käyttämäsi tulostimen nimeä. Valitse "Ominaisuudet", sitten "Sharing" -välilehti. Valitse "Jaa tämä tulostin" ja kirjoita "Share Name", jotka haluat. "Jaa Name" on tulostimen nimi näkyy, kun käyttäjä selaa tulostimet jaettu verkossa.

3 Käytä toiseen tietokoneeseen (joka on kytketty samaan verkkoon) tulostaa verkosta tulostimen. Jos tulostus onnistuu, ongelma on joko toisen tietokoneen käytät tai tiedosto, jota yrität tulostaa toisen tietokoneen.

4 Varmista, että käyttämäsi tietokone on kytketty oikein tietokoneeseen, jossa verkko tulostin on liitetty. Tarkista Ethernet-kaapeli liitetään osaksi kunkin tietokoneen ethernet-porttiin. Jos käytät Ethernet-kytkin tai reitittimen, että ne ovat päällä. Joko kytkin keskittimen / reitittimen tai Ethernet-kaapeleita on toimintahäiriö.

5 Tarkista Ethernet-kaapelit, jotka on kytketty tietokoneesta sekä tietokone, jossa verkko tulostin on liitetty osaksi kytkin keskittimen / reitittimen käytössä. Varmista, ettei ole näkyviä vaurioita. Tarkista myös takana tietokoneita. Päät Ethernet-kaapelit pitäisi päästää keltainen tai oranssi valo.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita