Voiko henkilö tietää kuinka monta kertaa olet katsella heidän Facebook-profiili?

Voiko henkilö tietää kuinka monta kertaa olet katsella heidän Facebook-profiili?
Selaaminen Facebook profiilit ystäviä, perheenjäseniä ja jopa ventovieraat - hellästi tunnetaan nimellä "Facebook vaanii" - on käytännössä tullut kansallinen harrastus. Valtavan määrän henkilökohtaisia ​​tietoja, tietämystä ja löytyi Facebookissa on vertaansa vailla, ja se voi olla liian houkuttelevaa selata. Olitpa tarkkailun jopa ex tai lukemalla lisää työnhakijaa, varma, että henkilö ei tiedä, jos ja kun pääsee hänen profiilia.

Virallinen Stance

Facebook tekee mahdottomaksi käyttäjät voivat seurata heidän henkilökohtainen kertaa tai tunnistaa kuka on katsonut profiilinsa - se on yksi asioista, joka tekee Facebook niin houkutteleva miljoonille käyttäjille. Tiedot pääsee läpi kertaa on saatavilla kaikille, jotka on Facebook-tili. Vaikka saatat nähdä sovelluksia, jotka mahdollistavat voit selvittää, ketkä käyttävät Facebook-tilin kautta kommentteja ja tykkää, Facebook nimenomaan salli sovelluksia, jotka yrittävät seurata käyttäjille, jotka yksinkertaisesti katsella profiileja.

Page Insights

Ne, jotka omistavat Facebook-sivulla varten liike, korko tai syy saada oivalluksia. Facebook Insights toimivat paljon kuin sivusto analytiikan ja kerro sivun omistajat lisää heidän säännöllisille käyttäjille. Näkemyksiä seurata käyttäjän toimia, väestönkehitystä ja suosittu virkaa ja muissa tiedotusvälineissä. Jos käyt fanisivu, sivu omistaja voi nähdä lisää ikäsi, sijainti ja vuorovaikutus - mutta ei pysty erikseen paikantaa henkilöllisyytesi.

Tracker huijauksista

Facebook spam huijauksia ovat saalistaneet halu seurata profiilivierailut aiemmin. Koska Facebook ei salli sovelluksia seurata kertaa, voit olla varma, että mainostettua sovellus on huijaus. Nämä huijaukset usein pyytää sinua luvan vapauttaa henkilökohtaisia ​​tietoja tai syöttämällä salasanasi, joita sitten käytetään hakata tilisi ja lähettää roskapostia nimesi alla. Vältä tahansa sovellus, joka väittää, että se voi seurata ja näyttää sivun näkymä tietoa.

Vuorovaikutus seuranta

Ainoa tapa, että henkilö voi seurata käyttäytymistä Facebookissa on kautta vuorovaikutuksessa. Vaikka henkilö ei tiedä, jos et yksinkertaisesti katsella hänen profiilin, jos jotkut hänen profiilin tiedot ovat piilossa yksityisyyden syistä, saatat joutua lähettämään kaveripyynnön päästä piilotetut tiedot. Tämä kertoo selvästi, että henkilö, että olet katsonut hänen Facebook-profiili. Kun kommentoida hänen seinään tai kuten valokuvia tai muuta mediaa, se on selvää, että olet käynyt hänen profiilia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita