Voitko käyttää Alitoimialueet Blogger?

Aliverkkotunnus viittaa toissijainen URL liitetty verkkotunnus; Jos verkkotunnus on "www.yourdomain.com" aliverkkotunnusta olisi "blog.yourdomain.com." Oletuksena Blogger käyttää aliverkkotunnusta koskevat blogspot.com; Voit myös asettaa Blogger blogin kanssa räätälöityjä aliverkkotunnus. Voit käyttää aliverkkotunnusta, sinun verkkotunnus ja on voitava muokata DNS-asetukset. Blogger vaatii sinua muuttamaan CNAME ennätys muokatun URL; CNAME ennätys, joskus kutsutaan CNAME alias, kertoo alitoimialue jossa sivu sijaitsee ja ohjaa. Jos käytät mukautetun URL, ilmainen Blogger URL edelleen kohta blogiisi.

Blogger Default

Oletuksena Blogger-blogi on perustettu aliverkkotunnus: "yourblog.blogspot.com." Voit muuttaa alitoimialue blogiisi milloin tahansa menemällä Bloggerin kojelautaan, klikkaamalla "Asetukset" ja menossa "Publishing" sub-vaihtoehto. Alitoimialueet perustettu Blogger tällä tavalla on oltava yksilöllinen. Tämä Aliverkkotunnus ilmainen.

Mukautetun Subdomain

Voit asettaa minkä tahansa aliverkkotunnuksen blogiisi URL jos sinulla on jo oma domain ja haluat käyttää jotain "blog.yourdomain.com." Miten asetat alitoimialue riippuu Web hosting-yritys; Tarkista hosting dokumentaatiosta lisätietoja perustamiseen aliverkkotunnuksista ja muuttamalla DNS-asetukset. Blogger tarjoaa myös tutorials muuttamalla DNS-asetukset suurten yhtiöiden Google.com/support/blogger/bin/answer.py?answer=58317. Kun luot CNAME, aseta palvelimen nimi "ghs.google.com." Jos isäntä vaatii nimi CNAME- ennätys, kirjoita "www."

Määrittäminen Blogger

Klikkaa "Asetukset" alla blogisi Bloggerin hallintapaneelin ja klikkaa "Publishing" Subhead alapuolella "Asetukset" -välilehti. On Publishing sivulle, klikkaa "Mukautettu Domain." Oletuksena vaihtoehto on ostaa verkkotunnuksen Bloggerin; voit sen sijaan käyttää aliverkkotunnuksesi klikkaamalla "Vaihda Lisäasetukset" -linkkiä. Kirjoita blogiisi URL "http: //" teksti bo ;, eli "blog.yourdomain.com." Täytä sanavarmennus vahvistaa, että olet ihmisen ja klikkaa "Tallenna asetukset". Se voi kestää jopa 24 tuntia URL potkia.

Ostot Domain Bloggerin kautta

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnus, voit ostaa sellaisen Blogger verkkosivuilla "Publishing" sivulla. Anna verkkotunnus ja klikkaa "Tarkista saatavuus" nähdä, jos haluamasi verkkotunnus on saatavilla. Blogger käyttää GoDaddy rekisteröidä verkkotunnus. Kun rekisteröitymättä Bloggerin kautta, asetukset asetetaan automaattisesti toimimaan Blogger.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita