Voitko käyttää sekä Ethernet- ja USB-portit WESTELL 2200 Modem?

WESTELL luo verkottumista ja Internet laitteita kuten 2200 modeemi Verizon käyttää. Vaikka yritys luo joitakin yhdistelmä laitteita, jotka ovat modeemit ja reitittimet, että ei ole kyse WESTELL 2200.

Tausta

Ulkoiset modeemit, kuten kaapeli- ja DSL-internet-palveluntarjoajat tarjontaa asiakkaille, mukaan lukien WESTELL 2200 modeemi, usein Ethernet ja Universal Serial Bus (USB) portteja. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden kytkeä modeemin tietokoneeseen, vaikka tietokoneessa ei ole tavallista Ethernet-portin tai jos portti on rikki.

Varoitus

Vaikka käyttäjät voivat liittää useita laitteita yhdellä WESTELL 2200 modeemi perustaa karkea verkko, laitteet todennäköisesti ole yhdenmukaisia ​​Internet-yhteydet. Lisäksi WESTELL ja Internet-palveluntarjoajien (ISP), kuten Verizon, ei tukea käyttämällä modeemia tällä menetelmällä.

Ratkaisut

Käyttäjät, jotka haluavat yhdistää kaksi tai useampia tietokoneita tai muita Internet-yhteensopivia laitteita Internetiin pitäisi ostaa erillinen reititin (joko kiinteä tai langaton) luoda pieni lähiverkkoon. Tämä menetelmä tuottaa johdonmukaisempia Internet-palvelu kaikkiin laitteisiin, on yhteensopiva langattomien laitteiden ja sisältää verkon hallinta ominaisuuksia, kuten salasanasuojaus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita