Voitko luoda web-sivun ilmaiseksi?

Voitko luoda web-sivun ilmaiseksi?
Voit varmasti luoda web-sivun ilmaiseksi. Web-sivu ei ole sama kuin sivusto, joka isännöi monia sivuja ja on oltava oma verkkotunnus ja isäntä. Esimerkiksi Facebook on sivusto, mutta yksilöllinen profiili on web-sivu. Web-sivu voi ottaa eri muodoissa, kuten blogin tai sosiaalisen verkostoitumisen profiilia, joten kertoimet ovat olet jo luonut useita verkkosivuja edes ajatellut sitä.

Blogit

Blogit ovat hyvä ja helppo tapa luoda web-sivun. On useita blogi isännät, kuten LiveJournal, BlogSpot ja WordPress. Kun kirjaudut tilin, voit käyttää käyttöliittymän kirjoittaa ja julkaista blogin ja voit jakaa linkin muiden kanssa. Näiden sivustojen avulla voit lisätä kuvia ja videoita, mutta sinulla ei ole paljon vapautta kannalta suunnittelu. Siitä huolimatta, heillä on paljon helppo malleja, joiden avulla voit muuttaa sivusi näyttää.

Facebook ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja

Se on ilmaista kirjautua Facebook, jonka avulla voit lähettää ja jakaa ajatuksia ja ideoita reaaliajassa. Facebook ja Twitter ovat sidoksissa miljoonia muita sivuja Internetissä, joten kommentti tai viesti toiselta nettisivulta näkyy Facebook-sivulla. Voit myös luoda erillisiä sivuja Facebookissa yrityksesi tai erityisiä etuja, joten sinun ei edes tarvitse olla verkkotunnus edistää itsellesi tai tuote.

YouTube ja Photo Sharing Sivut

Jos et ole yksi sanoista, mutta mielelläni anna videoita tai valokuvia puhua puolestaan, voit avata ilmaisen tilin verkkosivuilla, että ruokaa tämän. YouTuben avulla käyttäjät voit luoda omia kanavia lisäksi videoiden sisältöä. YouTube-kanava avulla voit hallita kaikki videot olet ladannut ja jakaa linkin. Jos haluat esittää valokuvia, kokeile Flickr tai Photobucket, joka myös tarjota linkkejä voit laittaa blogiisi tai Facebook-profiili.

Free Web Hosting

Free web hosting ei vielä olemassa. Isännät kuten Weebly ja Google Sites voit ladata sisältöä, valita eri malleja ja malleja ja sinulla on mahdollisuus työskennellä HTML-koodia. Web-isännät antaa sinulle enemmän vapautta ilman taakkaa ostaa verkkotunnus ja hallita koko verkkosivuilla. Haittapuoli ottaa tyhjälle sivulle, kuitenkin on, että paljon tilaa voit ladata niiden palvelimet on yleensä rajoitettu ja niiden logo tai mainos näkyy jossain sivulla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita