Windows XP MIME-tyypit

Windows XP MIME-tyypit
Jokaisella Internet Media, kuten tiedostojen, median, audio, käsikirjoitus ja vakioasiakirjoja, käytetään nimitystä MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions). MIME-tyyppi on hajonnut kahteen osaan - tyyppi ja alatyyppi. Tärkein tyyppi viittaa luokkaan tiedoston (eli ääni ja kuva), kun taas alatyypin tarkoittaa tietyntyyppistä tiedoston. Esimerkiksi "Audio" voi olla pääluokan, kun taas "MP4" (tyyppinen ääni) on alaluokka. Siellä voi myös olla yksi tai useampia parametreja liitetty MIME-tyyppi, joka antaa enemmän tietoa alaluokka tiedoston, ja erottaa, että niissä on käytetty maasta samanlaisiin. Luokittelun Näiden medioille valvoo IANA (IANA). Windows XP on suodattaa nämä medioille, kun ne ladataan Internet Explorerin.

Sovellus / Octet-Stream

Tämä MIME-tyyppi on osa Multipurpose tiedostot luokan, ja se koostuu mielivaltaista binääridatan. Binaaridataa koostuu sarja ykkösiä ja nollia. Yksittäinen käyttäjä voi manipuloida mielivaltaista binääridataa eli tämä MIME-tyyppi on muokattavissa perustuu käyttäjän tarpeisiin. Monikäyttöinen tiedostot kategoria sisältää tiedostoja, kuten ohjelmatiedostoja, että voit käyttää enemmän kuin yksi käyttötarkoitus, tai useita sovelluksia. On ollut hieman epäselvyyttä tässä MIME, kuten jotkut ohjelmistoja, kuten Apache, ovat käyttäneet tätä Mediatyypin tuntemattomia tiedostoja, eli tiedostoja, joita ei ole osoitettu erityisiä tiedostopääte tai formaatissa, jolloin niitä on vaikea avata ja käyttää. Tämän median tyyppi ei saa käyttää tuntemattomia tiedostoja, vaan ainoastaan ​​ne, jotka eivät ole yhteydessä mihinkään tiettyyn sovellukseen. Avaa tämäntyyppiset MIME sovelluksesta kuten Word tai Excel.

Audio / MP4

Audio / mp4 MIME alatyyppi on äänitiedosto MP4 laajentaminen, jotka kuuluvat geneerinen Audio Tyyppi luokkaan. Tämä MIME-tyyppi on vain liittyy MPEG-4 (Motion Picture Experts Group) äänen ja digitaalisen tiedostopääte. MPEG viittaa tyypin säiliöön liittyvä tiedosto. Vain ohjelmia, jotka tukevat MP4 voi käyttää tätä äänityypin. Katso ohjelman käsikirjan "lukea minua" tiedosto tai verkkosivuilla, jos et tiedä, onko ohjelma tukee MP4.

Teksti MIME-tyypit

Teksti MIME tyyppi tärkein luokka sisältää kaikki teksti, että voit lukea ruudulla ilman lisäapua tietokoneen. Yksi MIME, joka kuuluu tähän luokkaan on text / css MIME-tyyppi, joka pohjimmiltaan tarkoittaa standardin tekstitiedostoja. Tällaiset tiedostot sisältävät myös lähdekoodi, periaatteet tai lausuntoja, jotka ovat kirjoitetut ohjelmointikieliä, että käyttäjät voivat lukea. Nämä koodit yleensä ohjeet tietokoneen ryhtyä joihinkin toimiin. CSS osa MIME-tyyppi viittaa CSS, jossa viitataan asiakirjaan, joka on kirjoitettu markup language. Nämä sivunkuvauskielet voivat myös XML (Extensible Markup Language), HTML (Hypertext Markup Language) tai XHTML (Extensible Hypertext Markup Language). Muita vastaavia miimikkoja tähän luokkaan kuuluvat teksti / csv (pilkulla erotetut arvot), jota käytetään tekstin liittyvät tietokannat, ja text / html, joka on kirjoitettu teksti HTML.

Shockwave-Flash

Application / x-shockwave-flash on Adobe Flash-tiedostoja, yleensä niitä, joilla on SWF (Shockwave-Flash) laajennus. Tämän tyyppinen MIME kutsutaan "ei-standardi" tiedostotyyppi. "X" jälkeen kauttaviiva nimissä tyyppiä käytetään ainoastaan ​​ei-standardi tyyppisiä, jotka ovat MIME-tyypit, joita ei ole rekisteröity IANA. Adobe Shockwave Player avulla voit katsella 3-D ja Flash viihdettä, ja pelata pelejä, jotka käyttävät Flash-teknologiaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita