WordPress: Kuinka käyttää Embedded koodit Post

On kaksi tapaa upottaa koodia sivun tai blogi: käytä koodia, joka suorittaa toiminnon se on tarkoitettu, tai näyttää kävijät esimerkkejä koodia, joka käyttäytyy kuin koodia sivulla. Molemmat voi olla ongelmallista WordPress, joka on tapana etsii koodin, sen käsittelyn tai poistamalla se, jos se ei voi käsitellä sitä. Jos käytät vapaa WordPress palvelu, saatat kohdata esteitä käytettäessä koodia. Turvallisuussyistä Javascript, Flash ja muut sulautettujen koodit eivät ole sallittuja WordPress verkkosivuilla.

Ohjeet

Koodi, joka käyttäytyy kuten Code

1 Kirjaudu sisään WordPress kojelautaan ja valitse "Lisää uusi" in "Viestejä" -osiossa.

2 Klikkaa "HTML" -välilehti upottaa koodi blogiisi postitse.

3 Aseta tai kirjoita koodia, jos haluat sen näkyvän, napsauta "Tallenna".

4 Jatka työskentelee virka "HTML" -välilehti, tai klikkaa "Visual" -välilehti käyttää WYSIWYG.

Koodi, joka näyttää koodi

5 Kirjaudu sisään WordPress kojelautaan ja valitse "Lisää uusi" in "Viestejä" -osiossa.

6 Klikkaa "HTML" -välilehti. Kirjoita "<code>" ja "</ code>" tageja. Kirjoita tai liitä koodia välillä tunnisteet, jotka haluat näyttää koodia, mutta ei käyttäydy niin kuin koodia.

7 Vaihda erikoismerkkejä koodia HTML entiteettiviittauksia, mukaan lukien kenoviivat (/), lainausmerkkien (")," <"(<),"> "(>) ja pilkut ('). Tämä estää WordPress tunnustamasta jouset koodi, automaattisesti tehden koodi kannekelpoinen.

8 Korosta kirjoittamasi teksti ja paina "Ctrl" ja "C" kopioida sen. Klikkaa "Save" ja sitten "Preview". Skannaus esikatselu varmistaa koodi näyttää, miten se on tarkoitus. Mene takaisin "Muokkaa" sivulla, jos se ei ole. Jos olet tehnyt virheen, WordPress saattanut poistaa joitakin koodin, kun se pelasti postitse. Käytä "Ctrl" ja "V" ja liitä se tekstikenttään, korjata mahdolliset virheet, toista tämä prosessi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita