Yhteinen GPS tiedostopäätteet

Global Positioning System yksiköt voivat helpottavat matkustamista auttamalla sinua navigoida ja löytää paikat, jos olet uusi alue. GPS-laitteet käyttävät GPS-tiedostoja tallentaa karttoja. Tiedostot merkitty GPX tiedostopääte tallentaa kartat; tiedostoja laajennus POI tallentaa kiinnostavia kohteita. Kuvatiedostot auttaa näytön kartta kuvien GPS-laitteen.

GPX-tiedostoja

Global Positioning Exchange tai GPX, tiedostoja tallentaa kartta tiedostoja GPS-laite. Voit käyttää GPS Exchange lähettää ja ladata GPX kartta tiedostoja; sinun täytyy rekisteröityä Global Positioning Exchange verkkosivuilla, jotta ladata tiedostoja. Näillä sivuilla on tapa ihmisiä eri paikoista vaihtaa kartan tiedostoja, ja on hyödyllistä löytää kartan tiedostoja, kun menee ulos kaupungista. Voit myös käyttää GPS-tiedostoja tämä laajennus Google Mapsissa.

POI tiedostot

Kiinnostava, tai POI, tiedostoja tallentaa sijainnit erityisiä reittipisteitä. Nämä kiinnostaviin voivat ovat ravintolat, kaupat ja kauppaketjut sekä punainen valo ja nopeusvalvontakamerat. POI-tiedostot ovat hyödyllisiä, kun olet tunne alueella ja täytyy löytää tiettyyn paikkaan. Jos tiedosto POI laajennus on tallennettu GPS-laitteen, GPS hälyttää kun lähestyt reittipistettä. Voit tehdä omia POI-tiedostoja tai ladata niitä.

IMG tiedostot

IMG tiedostopääte viittaa kuvatiedostoja; GPS-laitteet käyttävät näitä tiedostoja näyttää kartalla kuvia. Kun käytät GPX tai POI-tiedosto, GPS-laitteessa käytetään vastaavaa kuvatiedostot näyttää tiedot. Voit ladata ja muokata kartta kuvatiedostoja; Voit myös tallentaa kartta kuvia kiintolevylle ja siirtää ne GPS-laitteen liittämällä sen tietokoneeseen USB tai SD-kortille.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita